2021-10-28 13:38:03

Jesenski odmor učenika i organizacija rada Škole po modelu C (nastava na daljinu)

Ove nastavne godine, Odlukom o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2021./2022., planiran je jesenski odmor za učenike. Jesenski odmor za učenike počinje 2. studenoga 2021. godine i traje do 3. studenoga 2021. godine, s tim da nastava počinje 4. studenoga 2021. godine u jutarnjoj smjeni (nastavom na daljinu).

Tijekom jesenskog odmora učenici jedinstvenog modela obrazovanja mogu polaziti praktičnu nastavu kod svojih poslodavaca s kojima su sklopili ugovor o naukovanju i to u skladu s odredbama ugovora i dogovorom s poslodavcem. Učenici klasičnog modela obrazovanja (CNC operater/CNC operaterka, cvjećari i kozmetičari) nemaju obavezu polaziti stručnu praksu odnosno praktičnu nastavu tijekom jesenskog odmora učenika.

Na osnovi preporuke Ministarstva znanosti i obrazovanja, župan Virovitičko-podravske županije donio je odluku prema kojoj sve srednjoškolske ustanove prelaze na organizaciju rada nastave po modelu C (nastava na daljinu). Obavještavamo učenike, nastavnike i roditelje da će se od 4. do 6. studenoga 2021. godine nastava organizirati putem platforme Teams (M. Office 365) prema rasporedu koji će biti dostupan na web stranici Škole.

Ravnatelj

dr. sc. Vladimir Reider


Industrijsko-obrtnička škola Virovitica